Ylöjärvi päiväkodit

Ylöjärvellä saneerattiin syksyllä 2018 seitsemän päiväkodin ulkovalaistusta. Pylväisiin asennettiin Ecovalo KE-tuoteperheen 35 W ja 53 W tehoisia valaisimia. Osa valaisimista varustettiin pyörähdyssymmetrisellä valojaolla ja osa epäsymmetrisellä valojaolla. Kaikissa valaisimissa on frost-häikäisysuoja, joka estää häikäisyä ja tekee valaistuksesta miellyttävän.

 

Turun Antikaisensillan valaisimet

Turussa saneerattiin Antikaisensillan vanhat pylväsvalaisimet. Vanhat lamppuvalaisimet korvattiin saman muotokielen omaavilla Ecovalo KP-pylväsvalaisimilla (teho 22 W). Valaisimet asennettiin vanhoihin pylväisiin ja asennusvarsiin. Valaisimien väri sovitettiin pylväiden sävyyn.
Valaisimissa on frost-häikäisysuoja, joka estää häikäisyä ja tekee valaistuksesta miellyttävän.

 

Tiedepuisto-Pori

Oppilaitoksen parkki- ja piha-alueiden valaisu toteutettiin klassisen muotoisilla Ecovalo KP -pylväsvalaisimilla. Nämä soveltuvat hyvin puistomaiseen ympäristöön, jossa oppilaitos sijaitsee. Rakennuksen viereisen viheralueen ja kävelytien valaisussa käytettiin Ecovalo BALK -pollarivalaisimia, jotka tehtiin tähän kohteeseen erikoistilauksesta 2 m korkuisiksi.
Valaisimien väri sävytettiin julkisivun mukaan. Seinille asennettiin Ecovalo R -tuoteperheen valaisimia.

 

Yrityskiinteistön julkisivuvalaistus, Turku

Turkulaisen yrityskiinteistön julkisivuvalaistus toteutettiin Ecovalo BALK BR20-D up/down -valaisimilla. Kapeakeilaiset ylävalot korostavat tiiliseinän rakenteita ja leveäkeilaiset alavalot valaisevat rakennuksen lähialueet. Valaisimien teho on 22 W, joten valaistuksen energiankulutus on erittäin pieni. Parkkialue valaistaan BALK-K -pylväsvalaisimilla ja työskentelyalueiden seinille asennettiin BALK BR -tuoteperheen valaisimet.

 

Valkeakosken sairaalan (TAYS) ulkovalaistuksen saneeraus

Ulkovalaistus uusittiin sekä rakennuksiin, että piha-alueille. Rakennuksien seinille ja katoksiin tulivat valkoiset Ecovalo R -tuoteperheen valaisimet. Pylväisiin asennettiin Ecovalo KP30SS -puistovalaisimet ja pollareiksi Ecovalo BALK30C2-S1200. Niihin valittiin väriksi tummanharmaa RAL 7024. Kaikissa valaisimissa on frost-häikäisysuoja, joka tekee valaistuksesta miellyttävän. Valaisimet ovat tehoiltaan 23 ja 35 W.

 

Seinäjoen uusi paloasema

Seinäjoen uuden paloaseman rakennuksien seinille asennettiin Ecovalo R -tuoteperheen DALI-ohjatut seinävalaisimet. Matalalle riittivät 35 W ja korkeammalle 53 W mallit. Valaisimissa on frost-häikäisysuoja, joka tekee valaistuksesta miellyttävän.

 

Metsäniityn päiväkoti – Tampere

Metsäniityn päiväkodin katoksiin asennettiin tasopintaan upotetut Ecovalo RU-valaisimet. Valaisimissa on frost-häikäisysuoja, joka tekee valaistuksesta miellyttävän.

 

Kyläsepän päiväkoti – Ylöjärvi

Kyläsepän päiväkodin piha-alueet ja parkkipaikka valaistiin Ecovalo KE -tuoteperheen pylväsvalaisimilla. Valaisimissa on frost-häikäisysuoja, joka tekee valaistuksesta miellyttävän.

 

Kenraalinpuisto – Vantaa

Kenraalinpuiston valaistuksessa käytettiin muotoilultaan klassista Ecovalo KP -puistovalaisinta. Tuoteperheestä löytyy sopivat mallit sekä kulkuväylien, että leikkialueiden valaisuun.
Valoa ei ohjaudu lainkaan ylös tai vaakatasoon eikä valaistus häiritse lähiympäristöä tai kulkijoiden viihtyvyyttä.
Ecovalo KP -valaisimilla on toteutettu runsaasti puisto- ja pihavalaistuksia. Nyt mallistosta löytyy tuotteita myös korkeampien valaistusluokkien kohteisiin.

 

Autotalo – Hyvinkää

Autoliikkeen valaisimet toimitettiin tilaajan haluamalla RAL-värisävyllä. Valaisimet sulautuvat tyylikkäästi seinärakenteisiin ja myös pylväiden valaisimet ovat samaa väriä.