Niittykummun metrokeskuksen ulkovalaistus

Keväällä 2017 asennettiin Niittykummun metrokeskuksen seinille kotimaiset Ecovalo LED-valaisimet. Valaisimet modifioitiin kiinteistön erityistarpeisiin. Suorakaiteen malliset valaisimet on sijoitettu ulkoseinien kiinteiden neliöpalkkien huipulle vaakatasoon 7,5 m – 14,5 m korkeuteen. Valaisimet on suunniteltu niin, että rakennuksen lähialueet tulevat hyvin valaistuksi ja valoa ohjautuu sopivasti myös julkisivuihin. Valaisimia voidaan tarvittaessa himmentää tarpeen mukaan. Valaisimien maksimiteho on 89 W ja niitä on yhteensä 36 kpl.

 

Valkeakosken sairaalan (TAYS) ulkovalaistuksen saneeraus

Ulkovalaistus uusittiin sekä rakennuksiin, että piha-alueille. Rakennuksien seinille ja katoksiin tulivat valkoiset Ecovalo R -tuoteperheen valaisimet. Pylväisiin asennettiin Ecovalo KP30SS -puistovalaisimet ja pollareiksi Ecovalo BALK30C2-S1200. Niihin valittiin väriksi tummanharmaa RAL 7024. Kaikissa valaisimissa on frost-häikäisysuoja, joka tekee valaistuksesta miellyttävän. Valaisimet ovat tehoiltaan 23 ja 35 W.

 

Seinäjoen uusi paloasema

Seinäjoen uuden paloaseman rakennuksien seinille asennettiin Ecovalo R -tuoteperheen DALI-ohjatut seinävalaisimet. Matalalle riittivät 35 W ja korkeammalle 53 W mallit. Valaisimissa on frost-häikäisysuoja, joka tekee valaistuksesta miellyttävän.

 

Metsäniityn päiväkoti – Tampere

Metsäniityn päiväkodin katoksiin asennettiin tasopintaan upotetut Ecovalo RU-valaisimet. Valaisimissa on frost-häikäisysuoja, joka tekee valaistuksesta miellyttävän.

 

Kyläsepän päiväkoti – Ylöjärvi

Kyläsepän päiväkodin piha-alueet ja parkkipaikka valaistiin Ecovalo KE -tuoteperheen pylväsvalaisimilla. Valaisimissa on frost-häikäisysuoja, joka tekee valaistuksesta miellyttävän.

 

Kenraalinpuisto – Vantaa

Kenraalinpuiston valaistuksessa käytettiin muotoilultaan klassista Ecovalo KP -puistovalaisinta. Tuoteperheestä löytyy sopivat mallit sekä kulkuväylien, että leikkialueiden valaisuun.
Valoa ei ohjaudu lainkaan ylös tai vaakatasoon eikä valaistus häiritse lähiympäristöä tai kulkijoiden viihtyvyyttä.
Ecovalo KP -valaisimilla on toteutettu runsaasti puisto- ja pihavalaistuksia. Nyt mallistosta löytyy tuotteita myös korkeampien valaistusluokkien kohteisiin.

 

Autotalo – Hyvinkää

Autoliikkeen valaisimet toimitettiin tilaajan haluamalla RAL-värisävyllä. Valaisimet sulautuvat tyylikkäästi seinärakenteisiin ja myös pylväiden valaisimet ovat samaa väriä.

 

Liikenneasema – Lahti

ABC -liikenneaseman suunnittelun lähtökohtana oli toteuttaa kohteen erityistarpeet huomioiva ja mahdollisimman energiatehokas valaistus. Ecovalo -tuoteperheistä löytyivät muotoilultaan yhteensopivat mallit sekä seinille, katoksiin, että pylväisiin.

 

Katuvalaistuksien saneerauksia

LED -katuvalaistusta saneerattiin Huittisissa, Jämsässä, Kotkassa ja Orivedellä

Ecovalo LED-katuvalaisimilla toteutettiin valaistussaneerauksia kokoojakaduille, tonttikaduille ja kevyen liikenteen väylille. Kotkassa asennettiin puupylväisiin satoja Ecovalo KE-30 -valaisimia, joiden teho on 35 W. Niillä korvattiin 141 W tehoiset elohopeahöyrylamppuvalaisimet. Tehokas ukkossuojaus oli yksi tärkeä valintakriteeri.