Tuoteryhmät

Ecovalo LED-ulkovalaisimet ovat ekologinen ja kustannustehokas ratkaisu kiinteistöjen ja ympäristön valaisuun. Kaikilla valaisimilla on 7 vuoden takuu.


Ecovalo LED-valaisimet – ulkovalaistusta tyylillä ja tehokkaasti

Kotimaisissa Ecovalo LED-valaisimissa yhdistyvät selkeä ajaton muotokieli ja kestävä LED-tekniikka. Valikoimasta löytyy tuotteet rakennusten seinille ja katoksiin sekä piha-alueen pylväisiin. Myös ympäristön ja katujen valaistukseen on useita vaihtoehtoja erityisesti puistoihin ja asuntoalueille.

Valoa pihoihin, kaduille, puistoihin ja ympäristöön.

Ecovalo -pylväsvalaisimista löytyy tuotteet pihojen, katujen ja ympäristön valaisuun. Kaikki valaisimet on varustettu esiasennetulla kaapelilla ja ne on nopea ja helppo asentaa vaikka talvella.

Valoa rakennusten ulkotiloihin ja -alueille

Ecovalo -kiinteistövalaisimet ovat kestävä ja huoleton ratkaisu kiinteistöjen lähialueiden valaisuun. Valaisimien pelkistetty muotoilu sopii monenlaisiin rakennuksiin ja ne voidaan toimittaa myös halutulla värisävyllä.

Energiatehokas ja kestävä valaistusratkaisu

Energiataloudelliset ja kestävät Ecovalo LED-valaisimet on kehitetty Suomen vaativiin olosuhteisiin. Valaisimet on suunniteltu kestämään pitkään myös kylmässä ilmastossa. Käyttölämpötila-alue on -40…+40 °C ja elinikä 120 000 h. Pitkä elinikäodote perustuu korkealaatuisiin LED-valolähteisiin ja liitäntälaitteisiin sekä varmatoimisiin teknisiin ratkaisuihin. Tehokas ylijännitesuojaus takaa pitkän käyttöiän myös ukkosta ja muita verkkohäiriöitä vastaan. Valaisimilla on 7 vuoden takuu.

 Q&A

Usein kysytyt kysymykset voit katsoa täältä

bg5