Yritys

ARTEQUA Oy suunnittelee ja valmistaa energiataloudellisia LED -valaisimia kiinteistöjen ja ympäristön valaisuun.

Tuotteidemme ainutlaatuiset tekniset ratkaisut yhdistettynä ajattomaan muotoiluun sekä korkealaatuisiin materiaaleihin tekevät niistä luotettavan ja kestävän vaihtoehdon monenlaisiin ympäristöihin ja tarpeisiin.

Yrityksemme tuotekehitys ja markkinointi sijaitsevat Tampereella. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa ja ne ovat avainlipputuotteita.

Visio

ARTEQUA haluaa vastata aikamme haasteisiin kehittämällä nykytekniikan avulla tuotteita ja ratkaisuja, jotka palvelevat sekä viihtyvyyttämme, että ympäristöämme. Pidämme tärkeänä suunnitella ja valmistaa tuotteistamme pitkäikäisiä ja mahdollisimman vähän luontoa ja energiaa kuluttavia.

Toiminta

Artequa Oy kehittää ja valmistaa energiatehokkaita LED -valaisutuotteita vaativiin käyttökohteisiin. Käytämme tuotteissamme vain laadukkaimpia rakenneosia ja sähkötekniikkaa, mikä yhdessä tarkasti valvotun tuotantoprosessin kanssa takaa korkean laadun.

Valmistamme tuotteet Suomessa. Yrityksellämme on kattava kumppaniyritysten verkosto, mikä varmistaa dynaamisen ja tehokkaan toiminnan nyt sekä tulevaisuudessa.